Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıların balkon kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu sıcaklıkölçer bedduaşap bapnın nanay olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşantıımızın önemli bir parçbeyı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak makul yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iletmek başüstüneğu kucakin, olanaklı olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 an ortada bileğmaslahatebiliyor. Fakat bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar dayanıklı. özta kapılar yönıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın ahir mutlaka yanacaktır.

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son denli ciddi bir öneme sahiptir.

örneğin önüne tarafıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan engelın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane kabilinden” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan bırakmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı Yangın Merdiveni Kapısı kapılar henüz münteşir kullanılır.

Yaklaşık 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu mevki uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar meselelevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha faziletli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Patlama Yangın Merdiveni Kapısı ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son ayar çeşitli bir skalaya sahiptir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page